18. Magia nie istnieje!

Tu piszemy nasze ST.
Akayla
Awatar użytkownika
Kruk

Re: 18. Magia nie istnieje!

Postautor: Akayla » pt sty 01, 2021 9:41 pm

Berg zamruczał, odwzajemniając pocałunek w podobny sposób.

- Dbam o kondycję lub aż tak bardzo mi się podobasz - szepnął jej słodko do ucha i sięgnął do wiązań jej sukni.

Cerro
Awatar użytkownika
Takeshi

Postautor: Cerro » pt sty 01, 2021 9:45 pm

Maula zachichotała.

- Spróbowałabym nie - mruknęła, gryząc go lekko w ucho w ramach wzajemności.

Akayla
Awatar użytkownika
Kruk

Postautor: Akayla » pt sty 01, 2021 9:57 pm

Berg uśmiechnął się i czule przesunął dłońmi po jej ciele.

...

Leżeli jeszcze chwilę w rozleniwieniu.

- Wracamy pod dach czy za bardzo ci się tu podoba? - zapytał cicho, głaszcząc ją delikatnie po głowie.

Cerro
Awatar użytkownika
Takeshi

Postautor: Cerro » pt sty 01, 2021 9:58 pm

Maula mruknęła, układając głowę wygodniej w zagłębieniu jego ramienia. Kiedy się odezwała, mógł poczuć na szyi jej ciepły oddech:

- Nie mam zupełnie nic przeciwko, żebyśmy zostali tutaj. Jest pięknie - zapewniła.

Akayla
Awatar użytkownika
Kruk

Postautor: Akayla » pt sty 01, 2021 10:02 pm

- Twoja uroda przyćmiewa wszystkie gwiazdy - zapewnił Berg bez mrugnięcia okiem, całując ją miękko. - W porządku.

Cerro
Awatar użytkownika
Takeshi

Postautor: Cerro » pt sty 01, 2021 10:10 pm

Maula zachichotała.

- Moja próżność i zadufanie w sobie są słynne na cały świat, ale jeśli powiesz coś takiego mniej chełpliwej kobiecie, wybuchnie śmiechem - zapewniła go, mrugając łobuzersko.

Akayla
Awatar użytkownika
Kruk

Postautor: Akayla » pt sty 01, 2021 10:14 pm

Berg zachichotał.

- Możliwe - odrzekł pogodnie. - I pewnie słusznie, bo żadna nie dorównuje ci urodą - dodał z rozbawieniem.

Cerro
Awatar użytkownika
Takeshi

Postautor: Cerro » pt sty 01, 2021 10:16 pm

- Jesteś niemożliwy - powiedziała Maula ze śmiechem. - Idź spać, wasza wysokość, bo jutro królestwo będzie mieć do mnie pretensję, że ma niewyspanego króla. Czy może mam upić cię jeszcze bardziej?

Akayla
Awatar użytkownika
Kruk

Postautor: Akayla » pt sty 01, 2021 10:19 pm

Berg roześmiał się ciepło.

- Nie, nie ma takiej potrzeby - zapewnił miękko i cmoknął ją raz jeszcze. - Dobrej nocy, kochana.

Cerro
Awatar użytkownika
Takeshi

Postautor: Cerro » pt sty 01, 2021 10:28 pm

- Nawzajem, wasza wysokość - mruknęła Maula.

Poranek zastał ich w tej samej pozycji, zdecydowanie nieco zdrętwiałych i nie da się ukryć - zmarzniętych. Klimat niekoniecznie sprzyjał nocom pod gołym niebem. Przebudzona Maula mruknęła i przewróciła się na plecy, pocierając twarz.

- Rześko - przywitała Berga, ledwie otworzył oczy, chociaż nie sprawiała wrażenia, jakby jej to bardzo przeszkadzało. Nawet nie sięgnęła po ubrania. Może ponieważ nieco zawilgotniały.

Wróć do „Opowieści”