20.3 Nikt nie pytał, wszyscy potrzebowali

Tu piszemy nasze ST.
Akayla
Awatar użytkownika
Kruk

Re: 20.3 Nikt nie pytał, wszyscy potrzebowali

Postautor: Akayla » wt wrz 13, 2022 10:03 pm

Fariha zawahała się, na momencik, a potem jednak odwzajemniła uścisk. Delikatnie pogłaskała ją po głowie, trochę jakby dotykała wyjątkowo kruchego zwierzątka.

- Co ty właściwie, no ten, lubisz? Poza byciem pitą? Tak sensualnie - palnęła wreszcie.

Na litość, była tak niezręczna...

Los
Awatar użytkownika
Mistrz Gry

Postautor: Los » wt wrz 13, 2022 10:18 pm

- Och. Nie wiem - powiedziała Ellania. - Nie było okazji... sprawdzić.

Akayla
Awatar użytkownika
Kruk

Postautor: Akayla » wt wrz 13, 2022 10:23 pm

- Aha - odrzekła Fariha i przymknęła oczy. Na litość Duchów... - No w porządku.

Zabrała rękę z jej głowy i zaczęła tkać zaklęcia palcami. Złapała strumień płynący z prysznica, scaliła go w jedną mackę wody i otoczyła nią je obie.

Osobiście kojarzyło się jej z wyjątkowo wilgotnym, oślizgłym i ciepłym wężem, pełznącym po skórze, ale może Elania miała inne zdanie.

Los
Awatar użytkownika
Mistrz Gry

Postautor: Los » wt wrz 13, 2022 10:25 pm

Ellania aż podskoczyła.

- Nie - powiedziała. - Nie, przestań - mruknęła, łapiąc ją za nadgarstek. - Nie musisz... um... wymyślać, po prostu możemy sobie... pobyć - zapewniła, wspięła się na palce i pocałowała ją w usta.

Akayla
Awatar użytkownika
Kruk

Postautor: Akayla » wt wrz 13, 2022 10:30 pm

Woda chlupnęła na dno prysznica.

Fariha mruknęła i odwzajemniła pocałunek, obejmując ją z powrotem. Nigdy w życiu tego nie robiła. Co, jeśli Elania uzna, że była niezgrabna???

Los
Awatar użytkownika
Mistrz Gry

Postautor: Los » wt wrz 13, 2022 10:32 pm

O drugiej lub może trzeciej w nocy, Isaku narzucił na siebie byle jak szlafrok, wziął swoją poduszkę i zawrócił do sypialni. Siedzenie w salonie nie miało żadnego sensu, skoro i tak tylko patrzył w ogień i gryzł, i skubał paznokcie, aż nie zostało już na nich nic do wyrwania. Zwłaszcza, że skończyły mu się już dobre paznokcie.

Otworzył cicho drzwi ręką trochę brudną z zaschniętej krwi i zajrzał do sypialni.

Akayla
Awatar użytkownika
Kruk

Postautor: Akayla » wt wrz 13, 2022 10:36 pm

Łóżko było rozkopane, ale Fabii w nim nie było. Zamiast tego siedziała w fotelu, zwinięta w kłębek i płakała cicho we własne kolana, jak mała dziewczynka.

Uniosła głowę, gdy drzwi się otworzyły.

- Isaku? - zapytała z nadzieją. Dość mocno wilgotno.

Los
Awatar użytkownika
Mistrz Gry

Postautor: Los » wt wrz 13, 2022 10:37 pm

- Jesteś głupia czy coś? - spytał Isaku miękkim szeptem. - Płaczesz tak od kolacji?

Akayla
Awatar użytkownika
Kruk

Postautor: Akayla » wt wrz 13, 2022 10:41 pm

Fabia chlipnęła i pokiwała głową. Wtuliła twarz z powrotem w kolana.

- Czuję się wstrętnie. Przepraszam. Tak strasznie cię przepraszam - spojrzała znów na niego. - Nie miałam na myśli nic złego, ale masz rację, masz całkowitą rację, zachowałam się okropnie. Paskudnie. Jak skończony gnój. Nie chciałam cię skrzywdzić... tak mi przykro, przepraszam, Isaku...

Los
Awatar użytkownika
Mistrz Gry

Postautor: Los » wt wrz 13, 2022 10:42 pm

- Fabia. Wystarczy - powiedział Isaku. Wszedł do środka i zamknął drzwi. Rzucił swoją poduszkę na łóżku i poszedł podnieść żonę z fotela. - Chodź. Chcę iść spać. Połóżmy się.

Wróć do „Opowieści”