18. Magia nie istnieje!

Tu piszemy nasze ST.
Akayla
Awatar użytkownika
Kruk

Re: 18. Magia nie istnieje!

Postautor: Akayla » czw mar 26, 2020 5:49 pm

- Mhm - zamruczał Elra, przymykając oczy. - Rozumiem. Muszą naprawdę nas nienawidzić skoro nawet zniknięcie magii w całym wymiarze nie skłoniło ich do dania spokoju - stwierdził. - Jest tyle wymiarów, większość bez ludzi, ale i tak uczynili swoją życiową misją pozabijać wszystkich w naszym.

Los
Awatar użytkownika
Mistrz Gry

Postautor: Los » czw mar 26, 2020 5:51 pm

- Nienawidzą nas aż tak - potaknął Isaku, czubkiem palca sunąc po jego obojczyku.

Akayla
Awatar użytkownika
Kruk

Postautor: Akayla » czw mar 26, 2020 6:02 pm

- I przy wszystkich ich staraniach, Augustus bez wysiłku przebił ich w skali wyrządzonych szkód - westchnął. - Żałosne.

Przekrzywił głowę, żeby pocałować go w krawędź szczęki.

- Podrap mnie po pleckach - poprosił tonem dziecka, które domaga się łakocia.

Los
Awatar użytkownika
Mistrz Gry

Postautor: Los » czw mar 26, 2020 6:08 pm

- Oczywiście, mój panie - zapewnił Isaku z rozbawieniem i spełnił leniwie jego prośbę.

Akayla
Awatar użytkownika
Kruk

Postautor: Akayla » czw mar 26, 2020 6:12 pm

- Jesteś w tym bardzo dobry - pochwalił go Elra z zadowoleniem, moszcząc się wygodniej.

Los
Awatar użytkownika
Mistrz Gry

Postautor: Los » czw mar 26, 2020 6:13 pm

- Oczywiście, że tak - zapewnił Isaku z rozbawieniem i ugryzł go lekko w kark. - W końcu jestem, poniekąd, twoim mistrzem.

Akayla
Awatar użytkownika
Kruk

Postautor: Akayla » czw mar 26, 2020 6:25 pm

- Oho, ho, nie schlebiaj sobie! - prychnął Elra. Miało w tym brzmieć oburzenie, ale rozbawienie jednak przebiło się bardziej. - Rozwijałem się sam! I jestem od ciebie starszy!

Los
Awatar użytkownika
Mistrz Gry

Postautor: Los » czw mar 26, 2020 6:35 pm

- Dlatego właśnie musiałem otworzyć ci oczy, wyrwać z okowów tego konserwatywnego imperialnego... - Nie wytrzymał i prychnął z rozbawieniem, bo dobrze wiedział jak ten "konserwatywny imperialny" sposób miłości wyglądał. Sto żon! - W porządku, jesteś starszy i rozwijałeś się sam - przyznał i zaczął bez pośpiechu masować plecy Elry.

Akayla
Awatar użytkownika
Kruk

Postautor: Akayla » czw mar 26, 2020 6:39 pm

Elra zamruczał z zadowoleniem. Przymilnie otarł się o niego głową i pocałował go gdzieś w szyję.

- Mogłeś trochę pomóc - ustąpił jednak. - Otworzyłeś dla mnie tamten jeden zamek.

Los
Awatar użytkownika
Mistrz Gry

Postautor: Los » czw mar 26, 2020 6:40 pm

Isaku zaśmiał się miękko.

- Pamiętam - rzekł. - Widoki wynagradzały.

Wróć do „Opowieści”