Złote Imperium
- Nonsens - stwierdził Elra, przyciskając ją do siebie. Milczał chwilę. - Potrafisz zabrać nas oboje do sypialni? - zainteresował się.
Blake by umiał.
16.2: Wywiad z wampirem
- Cerro
- Takeshi
Re: 16.2: Wywiad z wampirem
Złote Imperium
Dana pociągnęła go lekko, żeby stracili równowagę i odzyskali ją zaraz, już w sypialni.
Dana pociągnęła go lekko, żeby stracili równowagę i odzyskali ją zaraz, już w sypialni.
- Akayla
- Kruk
Złote Imperium
Elra sapnął. Potem wyszczerzył się radośnie jak mały dzieciak.
- Ale to fajne!
Elra sapnął. Potem wyszczerzył się radośnie jak mały dzieciak.
- Ale to fajne!
- Cerro
- Takeshi
Złote Imperium
- Mhm - potaknęła Dana i uśmiechnęła się słodko. Zarzuciła mu ramiona na szyję. - Wracamy do łóżka? - spytała.
- Mhm - potaknęła Dana i uśmiechnęła się słodko. Zarzuciła mu ramiona na szyję. - Wracamy do łóżka? - spytała.
- Akayla
- Kruk
Złote Imperium
- Tak. Późno jest przecież - potaknął Elra, udając, że nie wychwycił propozycji.
- Tak. Późno jest przecież - potaknął Elra, udając, że nie wychwycił propozycji.
- Cerro
- Takeshi
Złote Imperium
- W porządku - powiedziała Dana, niezbyt udolnie krykąc rozczarowanie wobec jego niedostępności. Pocałowała go i poszła położyć się po swojej stronie.
- W porządku - powiedziała Dana, niezbyt udolnie krykąc rozczarowanie wobec jego niedostępności. Pocałowała go i poszła położyć się po swojej stronie.
- Akayla
- Kruk
Złote Imperium
Elra położył się obok.
Przez chwilę panowało milczenie.
- Naprawdę zamierzasz tak łatwo się poddać?
Elra położył się obok.
Przez chwilę panowało milczenie.
- Naprawdę zamierzasz tak łatwo się poddać?
- Cerro
- Takeshi
Złote Imperium
Dana znalazła się momentalnie przy nim. Tak bardzo przy nim, że czuł jej ciepły oddech przy uchu.
- Nie chciałam męczyć - powiedziała i zsunęła się trochę, obsypać pocałunkami jego szyję i pierś.
Dana znalazła się momentalnie przy nim. Tak bardzo przy nim, że czuł jej ciepły oddech przy uchu.
- Nie chciałam męczyć - powiedziała i zsunęła się trochę, obsypać pocałunkami jego szyję i pierś.
- Akayla
- Kruk
Złote Imperium
- Mmm, to bardzo miłe z twojej strony - przyznał Elra i westchnął z zadowoleniem. Objął ją i czule pogłaskał po plecach. - Jako szowinistyczny autor kocham, kiedy mnie tak wielbisz - dodał z przyjemnie rozleniwionym pomrukiem.
- Mmm, to bardzo miłe z twojej strony - przyznał Elra i westchnął z zadowoleniem. Objął ją i czule pogłaskał po plecach. - Jako szowinistyczny autor kocham, kiedy mnie tak wielbisz - dodał z przyjemnie rozleniwionym pomrukiem.
- Cerro
- Takeshi
Złote Imperium
- Wiem. I wielbię. Każdy kawałek ciebie - zapewniła.
Pocałowała go, na krótką chwilę przygryzając jego dolną wargę, a potem wróciła do niespiesznych pieszczot.
- Wiem. I wielbię. Każdy kawałek ciebie - zapewniła.
Pocałowała go, na krótką chwilę przygryzając jego dolną wargę, a potem wróciła do niespiesznych pieszczot.