16.2: Wywiad z wampirem

Tu piszemy nasze ST.
Cerro
Awatar użytkownika
Takeshi

Re: 16.2: Wywiad z wampirem

Postautor: Cerro » wt wrz 17, 2019 1:50 pm

Złote Imperium

- Mówię tak z troski - powiedział Isaku z rozbawionymi ognikami w oczach - bo twoja żona jest trochę łatwa.

Akayla
Awatar użytkownika
Kruk

Postautor: Akayla » wt wrz 17, 2019 1:56 pm

Złote Imperium

- Tak jakby on próbował kogokolwiek podrywać. A Dana, w przeciwieństwie do twojej drogiej małżonki, nie skacze na mężczyzn tylko dlatego, że są przystojni - odciął się Elra radośnie.

Cerro
Awatar użytkownika
Takeshi

Postautor: Cerro » wt wrz 17, 2019 2:02 pm

Złote Imperium

- Dziwne, bo przy mnie jest dość skoczna - stwierdził Isaku pogodnie.

Akayla
Awatar użytkownika
Kruk

Postautor: Akayla » wt wrz 17, 2019 2:04 pm

Złote Imperium

- Wiesz, mam taką teorię że działasz jak magnes na kobiety. Jesteś chętny przeprowadzić badania? Jastrzębia można by wykorzystać jako grupę kontrolną!

Cerro
Awatar użytkownika
Takeshi

Postautor: Cerro » wt wrz 17, 2019 2:21 pm

Złote Imperium

- Masz moją wzmożoną uwagę - przyznał Isaku.

Akayla
Awatar użytkownika
Kruk

Postautor: Akayla » wt wrz 17, 2019 2:46 pm

Złote Imperium

- Wiesz, puścić was obu do lokalu w godzinach szczytu i policzyć wasze branie - wyjaśnił Elra mało poważnym tonem.

Cerro
Awatar użytkownika
Takeshi

Postautor: Cerro » wt wrz 17, 2019 2:48 pm

Złote Imperium

- Już po tym jak go w ślepej nienawiści wrzucę z pałacu? - spytał Isaku i prychnął śmiechem. Chociaż był lekko rozczarowany, że Elra jednak nie przedstawił żadnej naukowej formuły eksperymentu.

Akayla
Awatar użytkownika
Kruk

Postautor: Akayla » wt wrz 17, 2019 2:58 pm

Złote Imperium

Elra zachichotał. Coś z rozczarowania Isaku musiało się jednak przebić, bo dodał:

- Wiesz, żartowałem z tym eksperymentem, ale naprawdę mam wrażenie że tak jest. Zasadniczo możemy jeszcze rozważyć dostępne metody pomiaru, skoro naprawdę jesteś zainteresowany - dodał z rozbawieniem.

- Do tego trzeba by zebrać grupę tych samych kobiet - stwierdziła Fabia. - Nie przedstawiać im Isaku jako księcia. Najpierw podsunąć im go jako takiego, potem ze zmienionym głosem i wyglądem, na koniec kogoś jeszcze, o podobnej urodzie, do kontroli.

Cerro
Awatar użytkownika
Takeshi

Postautor: Cerro » wt wrz 17, 2019 3:05 pm

Złote Imperium

- To bardzo ciekawe, ale brakuje momentu, kiedy spędzam z paniami noc - zażartował tym razem Isaku.

Akayla
Awatar użytkownika
Kruk

Postautor: Akayla » wt wrz 17, 2019 3:08 pm

Złote Imperium

- Och? - sapnęła Fabia z teatralnym wzburzeniem, przykładając dłoń do piersi. - A więc interesujesz się tą podniosłą, naukową kwestią dla ordynarnych przyjemności?

Wróć do „Opowieści”