Złote Imperium
Dana westchnęła w duchu. Nie była w stanie kłamać Elrze w żywe oczy, zwłaszcza kiedy był taki zatroskany.
- Jesteście w tym do niczego. Dobrze, że mam kopię - podsumował Neatan.
- Nie, nie tym się martwię. I w ogóle wszystko co powiedziałam to kłamstwo - przyznała. - Czytałyśmy inną książkę. Jest pod poduszką.
16.2: Wywiad z wampirem
- Akayla
- Kruk
Re: 16.2: Wywiad z wampirem
Złote Imperium
Elra uniósł brwi.
- Co to za książka, że nie chcesz się przyznać? - zapytał. - Czy wolisz żebym sam zobaczył?
Elra uniósł brwi.
- Co to za książka, że nie chcesz się przyznać? - zapytał. - Czy wolisz żebym sam zobaczył?
- Cerro
- Takeshi
Złote Imperium
Dana westchnęła cicho.
- "Kochanka Kapłana" - powiedziała.
Dana westchnęła cicho.
- "Kochanka Kapłana" - powiedziała.
- Akayla
- Kruk
Złote Imperium
Elra zrobił się co najmniej tak czerwony, jak kapłańskie szaty.
- Och - mruknął. Trochę przybity.
Elra zrobił się co najmniej tak czerwony, jak kapłańskie szaty.
- Och - mruknął. Trochę przybity.
- Cerro
- Takeshi
Złote Imperium
Dana trochę szerzej otwarła oczy, przymknięte w oczekiwaniu na tajfun. Albo co najmniej strzał z obroży. Na wszelki wypadek przytuliła się trochę mocniej.
- Nie jesteś zły?
Dana trochę szerzej otwarła oczy, przymknięte w oczekiwaniu na tajfun. Albo co najmniej strzał z obroży. Na wszelki wypadek przytuliła się trochę mocniej.
- Nie jesteś zły?
- Akayla
- Kruk
Złote Imperium
- Tylko troszeczkę - stwierdził Elra, obejmując ją ramieniem. - Bardziej zażenowany. Skąd wyście ją wzięły?
- Tylko troszeczkę - stwierdził Elra, obejmując ją ramieniem. - Bardziej zażenowany. Skąd wyście ją wzięły?
- Cerro
- Takeshi
Złote Imperium
- Nie jest takie złe. Gdyby to trochę poprawić... Papa znalazł w bibliotece.
- Nie jest takie złe. Gdyby to trochę poprawić... Papa znalazł w bibliotece.
- Akayla
- Kruk
Złote Imperium
- Masz na myśli "przepisać od podstaw"? - westchnął Elra. - Mam do pogadania z bibliotekarką - dodał burkliwie.
- Masz na myśli "przepisać od podstaw"? - westchnął Elra. - Mam do pogadania z bibliotekarką - dodał burkliwie.
- Cerro
- Takeshi
Złote Imperium
- Och, nie rób afery! - zaapelowała Dana. - I nie, bardziej mam na myśli "wykreślić wstawki o wspaniałości i bogactwie Imperium oraz faraonów".
- Och, nie rób afery! - zaapelowała Dana. - I nie, bardziej mam na myśli "wykreślić wstawki o wspaniałości i bogactwie Imperium oraz faraonów".
- Akayla
- Kruk
Złote Imperium
Elra zrobił minę.
- Kiedy to prawda! - zaprotestował. Ciężko powiedzieć, czy mówił poważnie czy żartował.
Elra zrobił minę.
- Kiedy to prawda! - zaprotestował. Ciężko powiedzieć, czy mówił poważnie czy żartował.