Złote Imperium
- Ja też nie - przyznała Dana, stopą pieszcząc szorstki bok wielkiego psa, który tylko przymknął z zadowoleniem oczy.
16.2: Wywiad z wampirem
- Akayla
- Kruk
Re: 16.2: Wywiad z wampirem
Złote Imperium
- Dawno nie były na polowaniu, też trzeba będzie je zabrać jak to wszystko się skończy - dodał Elra leniwie. - Myślisz że Jon wybrałby się z nami?
- Dawno nie były na polowaniu, też trzeba będzie je zabrać jak to wszystko się skończy - dodał Elra leniwie. - Myślisz że Jon wybrałby się z nami?
- Cerro
- Takeshi
Złote Imperium
- Możemy go zabrać. Z kuszy umie strzelać. Myślę że mu się spodoba - przyznała Dana. - W końcu nawet tobie się w końcu spodobało, prawda?
- Możemy go zabrać. Z kuszy umie strzelać. Myślę że mu się spodoba - przyznała Dana. - W końcu nawet tobie się w końcu spodobało, prawda?
- Akayla
- Kruk
Złote Imperium
- Spędzanie czasu z tobą, powożąc - sprostował Elra z rozbawieniem.
- Spędzanie czasu z tobą, powożąc - sprostował Elra z rozbawieniem.
- Cerro
- Takeshi
Złote Imperium
- Polowanie to również cała otoczka - stwierdziła Dana po chwili namysłu. - Także spędzanie ze mną czasu, powożąc. Czy znów wygrałam?
- Polowanie to również cała otoczka - stwierdziła Dana po chwili namysłu. - Także spędzanie ze mną czasu, powożąc. Czy znów wygrałam?
- Akayla
- Kruk
Złote Imperium
- Naprawdę powiedziałabyś, że poluję, kiedy jeżdżę rydwanem po sawannie? - upewnił się Elra.
- Naprawdę powiedziałabyś, że poluję, kiedy jeżdżę rydwanem po sawannie? - upewnił się Elra.
- Cerro
- Takeshi
Złote Imperium
- Tak, jeśli robisz to, żeby znaleźć lub dogonić zwierzynę - potaknęła Dana.
- Tak, jeśli robisz to, żeby znaleźć lub dogonić zwierzynę - potaknęła Dana.
- Cerro
- Takeshi
Złote Imperium
- Gdybym nie czuła się źle, do tej pory strzeliłbyś z obróżki z dziesięć razy, co? - spytała pogodnie.
- Gdybym nie czuła się źle, do tej pory strzeliłbyś z obróżki z dziesięć razy, co? - spytała pogodnie.
- Akayla
- Kruk
Złote Imperium
- Owszem - przyznał Elra. Milczał chwilę. - Liczyłaś swoje zwycięstwa czy podałaś "dziesięć" przypadkowo?
- Owszem - przyznał Elra. Milczał chwilę. - Liczyłaś swoje zwycięstwa czy podałaś "dziesięć" przypadkowo?